Nyhedsbrev maj 2016

Nyhedsbrev maj 2016.

 

Vi har lige et par informationer til jer.

  • Inger Marie begynder at arbejde i Børnehuset igen (Asta og Noras mor) Hun skal være Bobbel mandag, onsdag og torsdag. Søstjerne tirsdag og Musling fredag. Tanja er Bobbel mandag og onsdag. Der er mange børn i vores Bobbel gruppe, derfor er der nu 3 voksne derinde. Vi glæder os til Inger Marie igen bliver en del af personalegruppen.

  • Mie (Taizs mor) vender tilbage fra barsel mandag den 13/6. Hun skal være Krabbe voksen sammen med Per. Vi glæder os også til hun vender tilbage. J

  • Tobias drager afsted til Ålborg, derfor må vi tage afsked med ham, desværre…. Men spændende for ham med nye udfordringer. Vi har skaffet os en ny håndboldspiller, som vi kan bruge som vikar. Det er Peter Overgård, og han står klar i kulissen fra den 1/8. Vi vil fortsat bruge Jens, Frederik, Lotte og Kirsten som vikar – skønne kompetente unge mennesker.

  • Så en løftet pegefinger – INGEN MÅ HOPPE OVER LÅGEN!! Det er altså vigtigt, for vi bliver frygtelig bange for, hvad der kan ske på parkeringspladsen og det er så vigtigt, de små ikke får det lært. Her skal I forældre hjælpe til.

  • Inden for relativ kort tid vil Tanja invitere alle Krabber på kontoret. Her skal de svare på spørgsmål vedr. det æstetiske, psykiske og fysiske børnemiljø. Det er noget vi skal hvert andet år, og det skal nok blive en sjov oplevelse for dem ;-)

  • Her i Børnehuset har vi et børnebibliotek. Det vil sige I kan låne bøger med hjem. Der er en bog, som I skal notere det i. Bøgerne søger Biblioteket for, der bliver skriftet ud i ny og næ.

  • Når solen skinner, vil vi rigtig gerne I smører jeres børn ind hjemmefra. Vi har også solcreme, som alle bliver smurt ind i over middag og efter behov.

  • Her til slut vil vi orientere om, at der hver fredag er morgensang på skolen. Børnehuset deltager og I skal alle være velkomne til at møde ind 7.30 og være med. Det er en dejlig start på dagen J

Ellers skal der herfra lyde: Rigtig god sommer til jer alle.

 

Mange venlige hilsner fra Personalet i Ørding Børnehus.